Sinusitis

Tiga pil sejuk - antibiotik berkesan

Kandungan:

    Apabila antibiotik membantu ARVI? Nama ubat berkesan untuk 3 tablet Kesimpulannya Video yang menarik
Ubat antibakteria yang terdapat dalam lepuh boleh mempunyai jumlah kapsul yang berbeza.

Antigen nuklear Epstein Barr Virus (EBNA), IgG (kuantitatif)

Anti-ЕBNA IgG - imunoglobulin spesifik yang menunjukkan jangkitan masa lalu atau kronik yang disebabkan oleh virus Epstein-Barr.Antibodi IgG terhadap virus Epstein-Barr JA, imunoglobulin kelas G ke antigen nuklear virus mononukleosis berjangkit, kelas IgG anti-NABNA, antibodi IgG-EBNA.

Mengapa streptococcus pyogenes berbahaya??

Streptococci menempati tempat yang istimewa di kalangan bakteria patogen bagi manusia. Terdapat banyak jenis mikroba ini, beberapa di antaranya tidak berbahaya bagi manusia, malah berguna.

Rawatan sinusitis dan sinusitis menurut Dr Komarovsky

Bentuk rhinitis yang diabaikan sering menyebabkan sinusitis. Inilah yang dilaporkan oleh doktor terkenal Komarovsky, yang percaya bahawa sinusitis dan penyakit lain dari nasofaring berkembang dengan latar belakang jangkitan yang tidak sembuh sepenuhnya.

Flemoxin Solutab

KomposisiTablet yang dapat dispersible (larut dalam air) merangkumi amoksisilin dalam bentuk amoksisilin trihidrat (Amoksisilin trihidrat), selulosa mikrokristal dan tersebar, vanillin, crospovidone, perasa (lemon dan tangerin), magnesium stearat, sakarin.

Apa itu titisan batuk dan cara menggunakannya

Laman web ini menyediakan maklumat latar belakang untuk tujuan maklumat sahaja. Diagnosis dan rawatan penyakit mesti dilakukan di bawah pengawasan pakar. Semua ubat mempunyai kontraindikasi.

Trakeitis

Tracheitis adalah proses keradangan di saluran pernafasan atas dengan kerosakan pada membran mukus trakea. Etiologi penyakit ini boleh menjadi virus atau bakteria, ia boleh berlaku akibat pelbagai jangkitan virus atau bakteria akut atau influenza.

Azithromisin

KomposisiKomposisi 1 tablet mengandungi: azithromycin dihydrate (pada kepekatan sama dengan 250 atau 500 mg azithromycin), anaktrat laktosa, natrium croscarmellose, silikon dioksida koloid anhidrat, magnesium stearat, pati jagung, kalium polacrilin, hypromellose, aditif E171 dan E172 4000.